Agenda

Titellink Startdatum Starttijd Eindtijd Locatie Categorie
Lezing Adem en EVA (ademhaling en gezondheid) Donderdag, 29 Augustus 2019 19:00 21:00 Bibliotheek Venlo, Begijnengang 2, Venlo Lezing
Cursus 2, 4, 5, 9 en 11 september Maandag, 02 September 2019 19:30 21:30 Zorg de Keizer, Keizersveld 13, Venray Cursus
Stiltedag Zaterdag, 21 September 2019 08:00 22:00 Heythuysen Event

ADEMHALING

Adem of zuurstof is nodig om te leven, belangrijk hierbij is, hoe wordt de zuurstof in ons lichaam gedistribueerd. Ik werk met de Buteyko methode omdat deze als enige gebruik maakt van kennis van  fysisch chemische processen. Belangrijk is ook met deze methode; bewust worden van je ademhaling en hiernaar leren luisteren. Voelen wat het lichaam vraagt en geven wat het nodig heeft.

 

lees meer...

MINDFULNESS/FITNESS

Een combinatie van verschillende disciplines maakt dat asuna yoga een uniek concept is. Aan de basis staat Hatha Yoga als een vrij fysieke vorm van yoga. Dit wordt gecombineerd met Tai Chi, chi gong.

 

lees meer...

ADEM & EVA

EVA staat voor eenvoudig verminderd ademen. Volgens Buteyko krijgt het lichaam hierdoor de kans zichzelf van allerlei (vaak welvaarts-) ziektes en kwalen te herstellen en terug te keren naar de natuurlijke balans van gezond zijn.

Juist door het minder ademen, krijgen de cellen in ons lichaam meer zuurstof. Juist door het minder ademen worden we weer gezond.

 

lees meer...

Webshop

Binnenkort is de webshop geopend met producten die kunnen helpen bij het verbeteren van de ademhaling.