Helende energie

Verschillende energetisch werkende voorwerpen, zelf gemaakt uit 100% natuurlijke materialen. Geleerd heb ik deze techniek vooral in het buitenland. In Nederland is er vrij weinig over bekend, ik tracht deze kennis in Nederland verder te verspreiden en bied de voorwerpen aan geïnteresseerden aan.

Cristal Omron Energy

Door kristallen via een matrix van gips met elkaar te verbinden ontstaan zeer krachtige energetische kristallen objecten. Door de combinatie van de kristallen maken we allerlei verschillend werkende objecten. Niet alleen zijn ze zeer effectief maar esthetisch ook zeer mooi. Vooral geschikt in een praktijkruimte of gewoon in huis.

Healing reiki sticksstick in ijs

Deze heeft het vermogen om energie vanuit je handen te concentreren en te richten. Door gebruik te maken van dit staafje kan een reiki behandeling gericht worden op een pijnlijke plek om zo de pijn of afwijking te helen.

ADEMHALING

Adem of zuurstof is nodig om te leven, belangrijk hierbij is, hoe wordt de zuurstof in ons lichaam gedistribueerd. Ik werk met de Buteyko methode omdat deze als enige gebruik maakt van kennis van  fysisch chemische processen. Belangrijk is ook met deze methode; bewust worden van je ademhaling en hiernaar leren luisteren. Voelen wat het lichaam vraagt en geven wat het nodig heeft.

 

lees meer...

MINDFULNESS/FITNESS

Een combinatie van verschillende disciplines maakt dat asuna yoga een uniek concept is. Aan de basis staat Hatha Yoga als een vrij fysieke vorm van yoga. Dit wordt gecombineerd met Tai Chi, chi gong.

 

lees meer...

ADEM & EVA

EVA staat voor eenvoudig verminderd ademen. Volgens Buteyko krijgt het lichaam hierdoor de kans zichzelf van allerlei (vaak welvaarts-) ziektes en kwalen te herstellen en terug te keren naar de natuurlijke balans van gezond zijn.

Juist door het minder ademen, krijgen de cellen in ons lichaam meer zuurstof. Juist door het minder ademen worden we weer gezond.

 

lees meer...

Webshop

Binnenkort is de webshop geopend met producten die kunnen helpen bij het verbeteren van de ademhaling.