Wie ben ik

Welkom bij Buteyko Leudal!

Jan van Zuijlen Buteyko AdemhalingMijn naam is Jan van Zuijlen en sinds een paar jaar zet ik me in voor een gezond leven. Ik heb zelf vele trajecten en methodes mogen ervaren en doorlopen. Nu wil ik graag mijn opgedane kennis en ervaringen doorgeven aan anderen.

De belangrijkste en meest efficiënte ervaring was het anders leren ademen; de Buteyko-methode. Ik heb deze methode ondertussen al aan meer dan 100 mensen geleerd en wordt er alleen nog maar enthousiaster over. Ik zie mensen in korte tijd veranderen en weer in hun kracht komen. Klachten verdwijnen en het lichaam herstelt zich stap voor stap op een natuurlijke wijze.

Ik vind dat ik het mooiste werk heb gevonden. Ik mag mensen op een simpele manier helpen weer gezond te worden zonder medicijnen, zonder supplementen door simpelweg anders te ademen.

Wil je meer weten, kijk dan verder op deze website of neem contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-4658 4361.

Ik wens je een mooie zonnige dag.


MINDFULNESS/FITNESS

Een combinatie van verschillende disciplines maakt dat asuna yoga een uniek concept is. Aan de basis staat Hatha Yoga als een vrij fysieke vorm van yoga. Dit wordt gecombineerd met Tai Chi, chi gong.

 

lees meer...

ADEM & EVA

EVA staat voor eenvoudig verminderd ademen. Volgens Buteyko krijgt het lichaam hierdoor de kans zichzelf van allerlei (vaak welvaarts-) ziektes en kwalen te herstellen en terug te keren naar de natuurlijke balans van gezond zijn.

Juist door het minder ademen, krijgen de cellen in ons lichaam meer zuurstof. Juist door het minder ademen worden we weer gezond.

 

lees meer...

Webshop

Binnenkort is de webshop geopend met producten die kunnen helpen bij het verbeteren van de ademhaling.